"Als je iets door en door wilt kennen, onderwijs het dan aan anderen"

- T. Edwards -

Over DigiHomeland

DigiHomeland is het resultaat van een volwassen geworden hobby project.

Al eerder had ik een eigen bedrijf en behoefte aan meer kennis van online communicatie. Het onderzoeken van de voor- en achterkant van digitale platformen en communicatiekanalen houdt me nog steeds in de greep. Deze wondere wereld der techniek is getransformeerd naar een plug and play speelterrein waar met veel enthousiasme wordt ontdekt en gedeeld.  

Trends en ontwikkelingen volgen elkaar snel op maar ook vandaag is de basis van een online presence voor bedrijven, veel ZZP-ers of verenigingen nog steeds de website in combinatie met een blog en emailmarketing. Die website moet er professioneel uit zien en natuurlijk ook professioneel functioneren.

Met de services van DigiHomeland geniet jij het voordeel van continue research en ervaring. Strak gebundeld,  in de vorm van een e-Course plus een compacte workshop. Jouw eigen professionele website: Learning by doing.

DigiHomeland – Thuis op het web

 

Saskia Montanus

Op deze foto zie je mij door de ogen van mijn 9-jarige zoon. (nee, hij is nog niet in te huren als fotograaf).

Werken doe zowel in loondienst als zelfstandig. Vanuit huis, op kantoor in Amsterdam of op locatie bij de opdrachtgever, in verschillende rollen en afhankelijk van de opdracht. Uitgangspunt in mijn werk is altijd om mezelf zo snel mogelijk overbodig te maken, maar wel beschikbaar te blijven. Blij wordt ik wanneer ik mensen mag helpen een stap te zetten in hun eigen ontwikkeling zodat ze weer zelfstandig verder kunnen.

Met DigiHomeland help ik veelal ZZP-ers die zelf een website willen opzetten en ontwikkelen. Zij vormen weer mijn inspiratiebron om de trends en ontwikkelingen in webdesign en online communicatie te volgen. Je hoeft trouwens geen klant te zijn om met je vragen terecht te kunnen. 

Tot binnenkort?

Voor echte mensen

Het aantal ZZP-ers stijgt en daarmee het aantal websites. Ik ben er zeker van dat je meer rendement haalt uit je website als je hem ook zelf maakt.