e-Course WordPress

Thuis op de bank ‘WordPress leren & je eigen blog creëren’

De  e-Course bevat 3 modules. Stap voor stap maak jij zelf je WordPress website of blog. De video’s laten je zien hoe eenvoudig het is. Je kunt ze onbeperkt terug kijken. De voorbereiding, installatie, het beheer en de ontwikkeling van je website kun je eenvoudig zelf. Een abonnement is niet nodig.

Prijs: € 25,- (incl. btw)

Exclusief: De domeinnaam voor je site plus de hosting moet je wel zelf registreren & apart betalen bij de provider van je keuze. Hoe dit in zijn werk gaat en waar je op moet letten, kom je te weten in deze e-Course.

BONUS. Voor wie dat wil, installeer ik een professioneel “Theme”  (ter waarde van Euro 99,00) op je website. Het designen van je site wordt dan nog eenvoudiger en geeft meer mogelijkheden. En, heb je vragen? Support ontvang je per email.

Liever Samen aan de slag en snel jouw site online?

Laatste gratis Workshop WordPress

De volgende Workshop is over:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

BONUS Tijdens de workshop voegen we een professioneel “Theme”  (ter waarde van Euro 99,00) toe aan je website. Het designen van je site wordt dan nog eenvoudiger en geeft je meer mogelijkheden. Je houdt onbeperkt toegang tot de online tutorials. Meer tips en tutorials ontvang je via de Nieuwsbrief voor Alumni.

Samen! maken we jouw website

Een website is een hulpmiddel.  Het installeren en designen van jouw selfhosted WordPress website is wel een doel maar eigenlijk pas het begin. Samen! kijken we naar de resultaten die jij er mee wilt halen. Voor een goede ranking door Google is het belangrijk dat je veel updates, content, plaatst. SEO is daarom een belangrijk onderwerp tijdens de workshop. Ook leer je hoe je het beheer van je site zelf kunt doen. Een abonnement is niet nodig en na de training houd je toegang tot de tutorials. We hebben een volle agenda tijdens de trainingsdag maar je zult versteld staan van wat je in 1 dag kunt bereiken.

Waarom?

Natuurlijk gebruik je social media. Van het nut van een selfhosted website ben je al overtuigd. WordPress is het Content Management Systeem dat je maximale vrijheid geeft en zeer betrouwbaar is. Bovendien kun je extra functies aan je site toevoegen voor nog meer gemak of om beter gevonden te worden. Voor bedrijven, ZZP-ers en verenigingen is een professionele website nog steeds de basis voor hun online presence.

Hoe?

Schrijf je in via email of het contactformulier op de Contact pagina. Even bellen kan ook. Je ontvangt dan de inlogcodes voor de Members site per email. Hier vind je alles voor een goede voorbereiding op de workshopdag in Amsterdam. En heb je vragen dan bellen of mailen we elkaar.

Wat kost het?

Euro 349,– (inclusief BTW) De workshop is inclusief: toegang tot online tutorials uit de e-Course, plus hulp via telefoon en mail bij vragen. De workshopdag in Amsterdam. Koffie en thee tijdens de workshop. De nieuwsbrief met meer tips. Uitschrijven kan via de unsubscribe link in de nieuwsbrief. Exclusief zijn: de kosten voor de registratie van je domeinnaam en het abonnement bij de hostingprovider van je keuze. De lunch en het gebruik van een laptop tijdens de workshopdag. Dus: BYOD, neem je eigen laptop mee naar de workshop.

Doelstellingen en programma:

Het installeren en designen van jouw selfhosted blog of website. Tijdens de workshop melden we jouw site aan bij Google Je leert meer over de SEO richtlijnen,  je oefent met het optimaliseren van teksten naar de SEO richtlijnen We koppelen jouw social media accounts aan je site Emailmarketing is nog altijd belangrijk, we koppelen je site met MailChimp Je leert hoe je de layout van je site kunt aanpassen Je oefent met het toevoegen van afbeeldingen en het design (theme) van je site We bewerken foto’s voordat je deze op je site plaatst. Het oog wil ook wat. Als je de voorbereiding goed doet is jouw website aan het einde van de dag gereed om online te gaan.

Resultaat

Jouw onafhankelijke website! Geverifieerd door Google en voorzien van een ‘Theme’ om zelf zonder kennis van HTML snel het design werk te kunnen doen. Wanneer je mijn voorkeur voor het kiezen van een Theme volgt, ziet je site er ook op smartphones en tablets goed uit.

Voor wie?

Voor ZZP-ers, kleine ondernemers en studenten. Maar ook de secretaresse die de bedrijfswebsite onder handen wil nemen. Of de vrijwilliger die voor zijn of haar vereniging een website wil bouwen. Heb jij een hobby waarover je wilt bloggen om zo beter contact te krijgen met mensen die jouw interesse delen? Ook dan ben je welkom!

Aanbeveling

Check het overzicht met de data voor de gratis workshop.  Los van de kosten voor het registreren van een domeinnaam en het abonnement voor de hosting bij de provider van je keuze, is de investering in jouw selfhosted blog of website een tijdsinvestering. Hoeveel tijd dit kost is natuurlijk sterk afhankelijk van de wensen die je hebt. En dan, een website is nooit klaar. Het beheer kost je een paar minuten per maand. Het ontwikkelen is net als het gebruik van andere social media kanalen: ongoing business. Heb je nog andere vragen? Bel of mail me even.